[转贴] Advancers Lead Decliners: Bullish or Bearish Over Next 5 Days?

Advancers led decliners by almost 3:1 today on the Nasdaq and almost 5:1 on the NYSE.

In the book How Markets Really Work, tests run from 1989-2003 show that a bullish advance/decline ratio is actually bearish for the markets over the next week.

Here are some charts from the book that illustrate the quantitative disadvantage facing the bulls over the next week:

The chart below shows that the A/D combined with the 200 day MA points to the possibility of even more downside, over the next 5 days.

Be aware that I have not seen the results of these tests over the past 5 years. Any edge may have been diminished or eroded entirely over this time period.

终于抢了哥沙发,谢谢!~
回复 鲜花 鸡蛋

大龙不在,小龙疯狂抢钻石啊。另外,老大最近尽转发熊贴,和以前大不一样,不是屁股决定脑袋吧?
回复 鲜花 鸡蛋

老蛇没有屁股,所以无法决定脑袋,不用担心。我监测的Blogger最近都是熊帖,没有牛帖。其实这些Blogger都很牛,只是在说要pull back。
回复 鲜花 鸡蛋

嗯,我看了一下,最近熊牛的帖还是平衡的。问题出在我暴露了我的舱位了,所以你会有感觉我很熊,以后还是不能说,大家也不要问,这样对熊牛公平。
回复 鲜花 鸡蛋

原帖由 Cobra 于 2008-4-17 13:00 发表 嗯,我看了一下,最近熊牛的帖还是平衡的。问题出在我暴露了我的舱位了,所以你会有感觉我很熊,以后还是不能说,大家也不要问,这样对熊牛公平。

上次发帖问过班长的个人倾向,现在看来这样做危害严重...

回复 鲜花 鸡蛋

是啊。最近还有问我position的,所以以后不能回答了。今天晚上报告我会说这事儿。
回复 鲜花 鸡蛋

拍马屁要拍最大的。
原帖由 还在发呆 于 2008-4-17 13:55 发表 上次发帖问过班长的个人倾向,现在看来这样做危害严重...
回复 鲜花 鸡蛋

原帖由 balto 于 2008-4-17 14:14 发表 拍马屁要拍最大的。2836

NND,啥意思,本坛还有比俺大的老大吗?

回复 鲜花 鸡蛋

老大息怒,图中那个细细的难道不是蛇老大么? 小的是怕发呆兄用力过猛啊。老大千秋万载,一统江湖

原帖由 Cobra 于 2008-4-17 14:15 发表 NND,啥意思,本坛还有比俺大的老大吗?
回复 鲜花 鸡蛋

原帖由 balto 于 2008-4-17 14:24 发表 老大息怒,图中那个细细的难道不是蛇老大么? 小的是怕发呆兄用力过猛啊。老大千秋万载,一统江湖。

胡说胡说

班长千秋万载,一统江湖,那个什么什么一定是固若金汤,就算我再使出千百倍的力气,也一定是拍不坏的。

回复 鲜花 鸡蛋

原帖由 还在发呆 于 2008-4-17 15:15 发表   胡说胡说 班长千秋万载,一统江湖,那个什么什么一定是固若金汤,就算我再使出千百倍的力气,也一定是拍不坏的。

回复 鲜花 鸡蛋

原帖由 Cobra 于 2008-4-17 13:00 发表 嗯,我看了一下,最近熊牛的帖还是平衡的。问题出在我暴露了我的舱位了,所以你会有感觉我很熊,以后还是不能说,大家也不要问,这样对熊牛公平。

well, how come I read these posts and get a feeling of "neutral"

回复 鲜花 鸡蛋