[灌水] The best bet is to fold

The market was range bounded last week, market sentiment was the same. Bulls said the Cyprus is no big deal, U.S. GDP creates a new Cyprus by lunchtime. Bears worried that it could be the grand opening of the Pandora's box and the disease will soon spread to other corners of Europe. As of today the binary bet is whether a deal will be reached this weekend.

The today-up-tomorrow-down market is similar to a duel of two gamblers who fearlessly raise and re-raise every card dealt to them. While I don't know who will win, what I do know is one will lose his shirt at the end. So if you don't have a big stake tied in the game, the best bet is to fold. You may not win, but you will never lose.

Doubtlessly the winner will become the legend. His vision and determination will be told over and over again. What is never told is the many folds that keep one surviving.

现在就是个binary bet:周末出不出deal。除了那些上周五高点开空的和周二低点抄底的,其他人都是没有资格赌的,趁早收了吧。
那周三高点开空的咋办呢?
回复 鲜花 鸡蛋

nobo 发表于 2013-3-23 06:46 PM
那周三高点开空的咋办呢?

where is your stop loss? break even or Fri's high? either you lose opportunity or you lose money.
回复 鲜花 鸡蛋

Diffusion 发表于 2013-3-23 06:51 PM
where is your stop loss? break even or Fri's high? either you lose opportunity or you lose money.

军师真是大好人啊!不逗你了,俺的FXI烧TLT多周五的表现没的说。还在手里攥的紧紧的。 我有一些极为初级的指标说明这个星期市场在玩猫和老鼠的游戏中已经显露了真容。下星期应该直接下去。因为是丫丫的挂名版主,就贴在那儿了,有兴趣军师可以看看。

评分

回复 鲜花 鸡蛋

回复 鲜花 鸡蛋

回复 鲜花 鸡蛋

虽然空头看上去较弱,但总的态势上,我认为空头是占绝对优势的。

1,虽然日线KDJ有钝化的趋势,但周线的KDJ形势依然险恶,周五的上拉再次将多头的动力推向火山口,乳沟不继续加速,那么技术上回调的需要就越加明显,因为时间在延长,图形在清晰。

2,未来什么样谁也不知道,在但过去的十三年中,在目前的位置做多的人,十个人中有九个多赔钱,而且是赔大钱,这是事实。而做空的人,十个人中赔钱的不到半个人。

所以,任何基于历史对未来的预测上,中线,在这个位置,想继续升高,多头将付出空前的努力才有会有空前的新高。

评分

回复 鲜花 鸡蛋

拐点 发表于 2013-3-23 09:17 PM
虽然空头看上去较弱,但总的态势上,我认为空头是占绝对优势的。

1,虽然日线KDJ有钝化的趋势,但周线的 ...

你的空仓还在吗?
回复 鲜花 鸡蛋

nobo 发表于 2013-3-23 09:45 PM
你的空仓还在吗?

在,我就属于军事说的周三开空的那波人,还有资格玩,但利润很少,如果周一跳空高开,我很可能被止出去,那上周就算白玩,比较恶。
回复 鲜花 鸡蛋

你上的啥?俺周五的帐户居然是涨的,感谢TLT,这是个swing的宝贝。
回复 鲜花 鸡蛋

nobo 发表于 2013-3-23 07:15 PM
军师真是大好人啊!不逗你了,俺的FXI烧TLT多周五的表现没的说。还在手里攥的紧紧的。 我有一些极为 ...

好,我去看看。
回复 鲜花 鸡蛋

拐点 发表于 2013-3-23 09:17 PM

1,虽然日线KDJ有钝化的趋势,但周线的 ...

我也认为空头有优势。但是消息决定,空头也没有绝对的胜算。
回复 鲜花 鸡蛋

Diffusion 发表于 2013-3-23 11:20 PM
好,我去看看。

军师看完有啥想法呢?
回复 鲜花 鸡蛋

nobo 发表于 2013-3-23 11:30 PM
军师看完有啥想法呢?

回复可见。。。
回复 鲜花 鸡蛋

Diffusion 发表于 2013-3-24 12:29 AM
回复可见。。。

军师没帐户?看消息。
回复 鲜花 鸡蛋

拐点 发表于 2013-3-23 09:48 PM
在,我就属于军事说的周三开空的那波人,还有资格玩,但利润很少,如果周一跳空高开,我很可能被止出去, ...

你的uso不怕,多头力已竭。跳空向上不可能。不过老大有很多机会止赢出场观望的。大概老大不屑于倒仓赚这点蝇头小利吧。
回复 鲜花 鸡蛋

回复 鲜花 鸡蛋

我将一半以上兵力投入空军,我的把握大于六十个吧仙

小妹妹真是cute!  发表于 2013-3-24 03:18 PM
回复 鲜花 鸡蛋

犀利妹妹 发表于 2013-3-24 02:50 PM
我将一半以上兵力投入空军,我的把握大于六十个吧仙

哈哈,顶你个吧仙。。。
回复 鲜花 鸡蛋

回复 鲜花 鸡蛋