[原创] Crude Oil 连续最近期货

20090303 (CLJ9 旧图) 当时假想图
20090525 D
回复 鲜花 鸡蛋

得调调才有力气
回复 鲜花 鸡蛋

haah:

Since I am new and not familiar with your charting, so I am trying to guess your indication but not very sure my understanding is right. Could you please add some explanation ?

Thank you in adavance?
回复 鲜花 鸡蛋

CLN9 可能到 72.69,   第五浪的第五延伸浪。 (EW 在行进当中数不清)  如果 USDCAD 不破 1.078 可能就是顶(Oil) 和 底(USD/CAD)
回复 鲜花 鸡蛋

如果crud oil 出现pull back, 大致应该到什么范围再重行升势?
回复 鲜花 鸡蛋

6# huangama_9988

我偏好   Fib 百分比回调,然后看 W-CCI 的不同时间框的信号 +  EW 的 target 目标。
回复 鲜花 鸡蛋

6# huangama_9988

我偏好   Fib 百分比回调,然后看 W-CCI 的不同时间框的信号 +  EW 的 target 目标。
haah 发表于 2009-6-4 23:37

开更新图啊。都70了。 我觉得要歇会了
回复 鲜花 鸡蛋

晚上回来再画,。。。
回复 鲜花 鸡蛋

To WINWISE, IS the oil $70 as short term top ?

thanks
回复 鲜花 鸡蛋

To WINWISE, IS the oil $70 as short term top ?

thanks
ideall 发表于 2009-6-5 15:12

I HAD SOME SHORT, LOOKING FOR BELOW 65
回复 鲜花 鸡蛋

I HAD SOME SHORT, LOOKING FOR BELOW 65
winwise 发表于 2009-6-5 13:05

Have you covered short? Or you meant "HAVE".
回复 鲜花 鸡蛋

我承认我数不清,这是一种数法,全当娱乐。。。。  
褐色我通常用来表示我 ‘假想’,‘仅仅价格’会走的方式。
如果下周开始就跌穿 iv (64.95), 可以 confirm 70.30 是 对从46.72 上来的阶段性(6周)顶。

(20090606)
回复 鲜花 鸡蛋

我承认我数不清,这是一种数法,全当娱乐。。。。  
褐色我通常用来表示我 ‘假想’,‘仅仅价格’会走的方式。
如果下周开始就跌穿 iv (64.95), 可以 confirm 70.30 是 对从46.72 上来的阶段性(6周)顶。

(2009 ...
haah 发表于 2009-6-6 20:33

Haah:

One thing concerns me: your 5 wave seems longer than 3rd wave.

I am not HH. Just want to participate the discussion.
回复 鲜花 鸡蛋

只要第三浪不是最小浪就可以,不过这只是一种数法,如果第五浪延伸,会回抽很猛,可能会到第五浪的起点。 (我也不是 HH )
回复 鲜花 鸡蛋

只要第三浪不是最小浪就可以,不过这只是一种数法,如果第五浪延伸,会回抽很猛,可能会到第五浪的起点。 (我也不是 HH )
haah 发表于 2009-6-8 21:52

Yes,  u r right.

By the way, from channel point of view, it looks like the end of 5th wave. I do not play oil that much but play fx. Keep psoing on fx, please.
回复 鲜花 鸡蛋

Have you covered short? Or you meant "HAVE".
wlee 发表于 2009-6-5 20:46

yeah, i covered my short at 67, the 9 moving average looks too strong be be broken.
回复 鲜花 鸡蛋

3x
回复 鲜花 鸡蛋

if oil keep above $75, BAD for US recover, I think it's  TOP soon
回复 鲜花 鸡蛋

20090621 D
回复 鲜花 鸡蛋